- Projektmenedzsment
Az építési projekt idején a Bexel Manager segítséget nyújt Önnek minden lépésnél, a tervezési és az építkezési tevékeny­ségeinek figyelemmel kísérésére. Legyen az
  • A projekt menedzsment feladatok ütemezése
  • A modell megvalósulás térbeli szimulációját
  • A projekt megvalósulás követése, eltérések hatásainak szimulációja

Tulajdonságok

Ütemezés

Egyedi igényeinek leginkább megfelelő módon hozhatja létre projekt ütemtervét, hiszen a feladatok létrehozása, szerkesztése és szervezése különféle ipari formátumok (osztályok) szerint lehetséges.
Külénféle zónákat, módszertanokat hozhat létre, lekérdezések és egyéb szabályok alapján építheti fel az építési projekt logikáját és beállítások figyelembevételével a szoftver automatikusan létrehozza a 4D BIm alapú projekt ütemtervét. A projekt menedzsment modullban nem csak automatikus, hanem manuális hozzárendelésre és módosításra is állnak rendelkezésre funkciók, így igénye szerint nyúlhat bele a tervbe.
Ha cégében, vagy alvállalkozóinál egy más projekt menedzsment rendszert szoktak meg a kollégák, akkor a terveket és az ütemezéseket átexportálhatja más szoftverekbe az együttműködés elősegítéséhez. Ezzel nem csak licensz díjat spórol meg, hanem csökkentheti a Bexel Managerre való átállás kockázatát.
Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú szolgáltatás: Ütemezés

Szimuláció

A létrehozott építési ütemterv alapján készíthet különféle forgatókönyveket, amelyek segítségével elemezheti a különböző építési verziók dinamikáját, megfelelőségét.
Szimulálhatja a projektben szereplő feladatok elvégzéséhez szükséges munkavállalók, anyagok és gépek mennyiségét. Megtekintheti, szerkesztheti és exportálhatja a projekt menedzsment a forgató­könyveket, bemutató videókat.
Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú  szolgáltatás

Változás követés

A beépített 4D BIM eszközök segítségével nyomon követheti az építési projekt munkák előre­haladását. Az építkezés jelentéseit, napló állományát a modellhez kapcsolhatja, az integrált adatbázis konzisztenciáját, naprakészségét folyamatosan fenntartva. A projekt előrehaladás vizualizációja mindenki számára hozzáférhető és érthető mód a virtuális valóság bemutatására.
Változás követés kiterjed a 3Ds- modellen végzett módosításra, így ha tervezők módosítanak a 3D BIM modellen gyorsan átvezethető a projekt menedzsment ütemterven és verziók összehaonlíthatók.
Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú Változáskövetés szolgáltatás

Terv/tény

Hasonlítsa össze a a tertvezett építési ütemtervet az adott dátumig elvégzett munkával. Vizsgálja felül az egyes feladatokat és ütemezze újra az építkezés időtervét az építőipari, a feladat specialitásai vagy globális szempontok szerint. Az építkezés minden lépését, verzióját meg tudja jeleníteni és jelentéseket készíthet róla.
A Bexel Manager használatával azonnal lehetősége lesz a projekt kontrolljára, BIM 4D funkciókban elsősorban az időbeli előrehaladás pronlémáinak, a tartalék feltárásra. Ezt nem csak hagyományos Gannt-ábra, hanem számos más riport eszköz segíti.
Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú Terv/tény összehASONLÍTÓ szolgáltatás:

További tulajdonságok

Feladatok kezelése

Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú szolgáltatás: Feladatok kezelése
Bármilyen modell kritérium alapján ütemezések és projekt menedzsment feladatok kezelése különböző szűrőkkel, rendezésekkel.

Építés szervezés

Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú szolgáltatás: módszertan
Kezeli a projekt menedzsment módszer­tant és a robosztus CPM motor segítségével összeállítja az ütemezéseket.

Ütemezés import, export

Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú szolgáltatás: Ütemezés import, export
Projekt menedzsment ütemtervek importálása/­exportálása különféle forrásokból (pl. Oracle Primavera®, Microsoft Project®).

Szín térkép

Építési projekt menedzsment BIM 4D alapú szolgáltatás: Szín térkép
Az építési projekt menedzsment folyamat elemeinek, feladatainak és erőforrásainak megjelenítése 4D-ben egyedi színsémák felhasználásával.

Részletes bemutató

Miért velünk?

A K-ép Stúdió portfóliója és közel 30 éves tapasztalata egyedülálló tudásbázist kínál partnereinknek:

  • Cégünknek az épület teljes életciklusára van megoldása, tapasztalata a teljes építőipari vertikumon, így Bexel megoldást is be tudja illeszteni az ön folyamataiba, akár kivitelező, akár tervező, akár beruházó.
  • Részt vett számos óriásprojektben tanácsadóként, beszállítóként, így a piacon egyedülállóan komplex rálátása van az építőipari folyamatokra a koncepció készítéstől a lebontásig.
  • A digitális átállás élharcosa, a cég vezetője a Magyar Építéstechnika digitális átállás rovatát szerkeszti.
  • Több mint negyedszázad pénzügyi eredményei bizonyítják a cég stabilitását.
Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Projekt költségek kontroll