Költséggazdálkodás
Ne aggódjon a pénzügyi megfontolások miatt

A Bexel Manager rendelkezik a megfelelő eszközökkel az építőipari, BIM alapú költséggazdálkodáshoz (5D BIM), így
  • költségvetés tervezéséhez és ütemezéséhez, illetve a
  • költségek követéséhez és kontrolljához

Tulajdonságok

5D intelligens ütemezés

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: 5D intelligens ütemezés
Építési projektek költséggazdálkodási ütemtervének szimulálása 5DBIM-ben - cashflow térbeli megjelenítése.

5D felülvizsgálat

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: 5D felülvizsgálat
A költség (5D) tételek valós idejű áttekintéshez a BEXEL Managerban a szimulációk és ezen animációk videó fájlokba exportálhatók.

Szín sémák

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Szín sémák
Az építési folyamat elemeinek, feladatainak és erőforrásainak megjelenítése 5D-ben egyedi színsémák felhasználásával.

Költséggazdálkodás

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: gazdálkodás
A költségek, a munkaerők, az anyagok és a berendezések grafikonjait és jelentéseit kezelheti, megnézheti és exportálhatja. A tervezett és a tényleges költségek nyomonkövethetők, összevethetők.

Erőforrás gazdálkodás

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Erőforrás gazdálkodás
A munkaerőt, a felszereléseket, az anyagi erőforrásokat és azok költségeit a építési projekt feladatokhoz rendelheti a Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási programban.

Egyedi költség osztályok

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Egyedi költség osztályok
Az 5D BIM költségvetés programban lehetősége van különféle költségelemek számára több és egyedi osztályozási rendszert alkalmazni azonos modellen.

Előrehaladás elemzés

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Előrehaladás vizsgálat
Az előrehaladás nyomonkövetése és folyamatos frissítése költséggazdálkodási szempontból, illetve a terv/tény összevetés, a "mi-lenne-ha" forgatókönyvek és a kárenyhítési stratégiák elemzése.

Költség export/import

Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Költség export/import
A Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási programból lehetőség van ütemtervek importálására/exportálására különféle forrásokból (pl. Microsoft Excelből).

Költségbecslés

Az elkészített építési projekt ütemtervből kiindulva, különféle költségvetési forgatókönyveket készíthet, amelyek megmutatják a különböző költségbecsléseket, különféle kategóriák szerint bontva. Folyamatosan frissítheti, mélyíthati becsléseit a piaci, vagy az építkezésről származó legfrissebb információkkal egészen addig, amíg részletes költségvetés áll rendelkezésre. A Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási programban különböző árstruktúrák használhatók, amelyek segítik átgondolt munkát és kommunikációt más résztvevőkkel.
Építési projekt költséggazdálkodási funkció csoport BIM-ben: Költségbecslés

Költségkövetés

Köszönhetően az integrált helyszíni jelentések és naplózások egyedi módszertának az építkezésen elvégzett összes feladat követhető. Kövesse nyomon az ütemterv változásait a projekten, így a Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program különböző szolgáltatásai azonnali információt nyújtanak a kiadásokról és bevételekről, szükség esetén lehetőséget teremtenek az azonnali beavatkozásra, a tervek felülvizsgálatára.
Építési projekt költséggazdálkodási funkció csoport BIM-ben: Költség követés

Teljesítésigazolás

A projekt logikája/ütemezése/szerződése alapján ütemezze be az időközi teljesítésigazolásokat, majd a Bexel adatbázisa és követési információk alapján hozza létre és adja ki a teljesítésigazoló dokumentumot. A Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program kezeli a pénzfolyamatot a törvényeknek és a szerződésnek megfelelően.
Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Teljesítésigazolás

Miért velünk?

A K-ép Stúdió portfóliója és közel 30 éves tapasztalata egyedülálló tudásbázist kínál partnereinknek:

  • Cégünknek az épület teljes életciklusára van megoldása, tapasztalata a teljes építőipari vertikumon, így Bexel megoldást is be tudja illeszteni az ön folyamataiba, akár kivitelező, akár tervező, akár beruházó.
  • Részt vett számos óriásprojektben tanácsadóként, beszállítóként, így a piacon egyedülállóan komplex rálátása van az építőipari folyamatokra a koncepció készítéstől a lebontásig.
  • A digitális átállás élharcosa, a cég vezetője a Magyar Építéstechnika digitális átállás rovatát szerkeszti.
  • Több mint negyedszázad pénzügyi eredményei bizonyítják a cég stabilitását.
Építési projektek menedzseléshez való Bexel Manager 5D BIM költséggazdálkodási program funkciója: Projekt költségek kontroll